top of page

GCVP 사이트 그룹

공개·회원 8명

Nikola YersNikola Yers
Nikola Yers

İnternetdə dolaşarkən tez-tez maraqlı layihələrə rast

Salam dostlar! İnternetdə dolaşarkən tez-tez maraqlı layihələrə rast gəlirəm, amma həmişə sual yaranır – bura etibar etmək olarmı? Mənim üçün etimadın əsas göstəricisi saytın məlumat toplama siyasətinin şəffaflığı və istifadəçiyə verilən nəzarət imkanlarıdır. Azərbaycanda bu baxımdan fərqlənən platformalar varmı? Öz müşahidələrinizi bölüşsəniz, sizin üçün çox minnətdar olaram. Yeni ünvan axtarışındayam.

4회 조회
Lilit Relis
그저께

Həyatda bəzən elə anlar olur ki, bir şeyi itirdiyini düşünürsən, amma əslində onu heç vaxt tapmamısan. Mən də elə idim — uzun müddət maraqlı bir onlayn məkan axtarırdım, amma tapa bilmirdim. Bu gün isə bu axtarış sona çatdı. bu ünvan mənim üçün bir işıq kimi oldu. Bura daxil olan kimi hiss etdim ki, bura mənim üçün yaradılıb. Burada hər şey mənim zövqümə, tərzimə uyğundur. Rənglər, yazılar, düymələr, keçidlər — hər şey mükəmməldir. Mən bu platformada saatlarla qala bilərəm. Çünki ora məni yormur, əksinə doldurur. Bu sayt mənə bir daha sübut etdi ki, doğru seçim hər şeyi dəyişir. Mən doğru seçimi etdim və bundan çox məmnunam. İndi bu platformanı başqalarına da tövsiyə etmək mənim üçün xoş bir vəzifədir.

• Rupali Wankhede
    Rupali Wankhede
  • Kyky123
    Kyky123
  • GCVP
  • Дарья Шайденкова
    Дарья Шайденкова
  • PokiliopersPokiliopers
    Pokiliopers

용인 사무실(사무실/연구소) : 경기도 용인시 기흥구 중부대로 184 기흥힉스유타워 지식산업센터 A동 1601호 녹십자수의약품(주) 

예산캠퍼스(본사/공장) :  충남 예산군 응봉면 산단1길 110 녹십자수의약품주식회사

Email: gcvp@gcvp.co.kr   대표번호  031-283-3423  예산공장 041. 337. 1805   Fax  031-283-8818

©COPY RIGHT(C) GREEN CROSS VETERINARY PRODUCTS Co., Ltd. ALL  RIGHTS RESERVED.

bottom of page